Author Archive

Banko 2019, er slut og vi siger et stort tak til alle jer, som har besøgt os og tak til alle de frivillige hjælpere. Til afslutningen, var der flotte præmier fra vores sponsorer – se nedenfor. Vi glæder os til at se jer alle igen fra d. 2. oktober 2019.

NMJ TagmontageH. Daugaard A/SBrugsen VamdrupMartin Aggesen
BygmaTonnesenSydbankVognmandsfirma K Andersen & Søn
Isabella CoiffureBBeauty v/AnnebetLIVANordea
KoswellHans Lade / JATMailand BlomsterHobby for Alle, Vamdrup
Marie Garbenfeldt / FleurieTagkær kranio-sakral og zoneterapiLyngsøe RainwareVVS Jens Kristiansen
Annebet BeautyRørkær KunstGreen TecLene Jepsen
Brugsen VonsildFalk Nutec

Så starter vi indendørs – vi spiller fra 20:00 til 21:00 i Ødis Hallen, opstart onsdag d. 26. oktober.

Det er muligt, at logge sig på det trådløse internet i Cafeteriet:

Odis_IF_Cafeterie – brug

koden: legogbevaegelse

Der gælder gængse regler for brug af netværket – frihed under ansvar!

Den nye rygelov er trådt i kraft. Det betyder, at det ikke længere er lovligt at ryge foran eller på steder, hvor færdes børn eller unge under 18 år!
Det vil sige, at der ikke længere må ryges på skolens områder, herunder boldbaner og området omkring hallen. Askebægerne på hallen er  nedtaget af Kommunen.
Dette er gældende for alle – herunder personale, trænere/ledere OG forældre. Dette er ligeledes gældende på andre steder, hvor idrætsforeningens medlemmer
kommer i forbindelse med turneringer og stævner.
Ødis IF forventer naturligvis, at loven respekteres og efterleves!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

juli 2019